Om Kvilestein og Ingeborg Marta

Firmaet Kvilestein ble til i januar 2015, men er for så vidt en videreføring av Morild som jeg startet i 2002. Begge firmaene har vært organisert som enkeltpersonforetak. Det formelle navnet er Strands Kvilestein, siden Strand er etternavnet mitt. DSC_5181-Dele

Men altså på nyåret 2015 sto jeg ved et veiskille hvor jeg valgte å satse mer på firmaet, jeg fikk en ny visjon og valgte det nye navnet: Kvilestein. Mer om visjonen kan du lese på visjonssida.

Kvilestein består altså av meg da, Ingeborg Marta Strand. Foreløpig har jeg ingen ansatte, men jeg har jo familien min. Mannen min er en kjemperessurs på dataløsninger, så han hjelper til med tekniske saker som nettbutikk og sånn. Ungene mine bruker jeg som inspirasjon og modeller!

Jeg er utdannet faglærer, eller adjunkt om du vil ha det på fint. Fagene mine er kunst- og håndverk, friluftsliv og religion. Jeg har jobbet en del som lærer, blant annet på Gamlegrendåsen barneskole og på Kongsberg Norsksenter. Jeg har også en liten stillingsprosent i Kongsberg Frikirke, hvor jeg har ansvar for økonomi og administrasjon.

Helt fra ungdommen har jeg vel alltid hatt et strikkeprosjekt på gang. Jeg strikker ikke nødvendigvis veldig mye, men liker godt å strikke når jeg er i sosiale sammenhenger, kjører bil eller skal slappe av. Jeg liker å lage mine egne mønster og strikker ting som vi har bruk for. Jeg syr også en del klær til meg selv og ungene og reparerer masse! Siden 2012 har jeg sydd en del for salg. (Referanser på sømarbeid finner du her.)

Av andre fritidsinteresser kan nevnes at jeg er speiderleder i Kongsberg KFUK-KFUM-speidere. Jeg er også engasjert i Kongsberg Frikirke. Og så er jeg jo som “alle” gode nordmenn: glad i å være på tur: båltur, sykkeltur, telt-tur, skitur, joggetur, bærtur, kosetur, topptur…

Ønsker du å vite mer? Se på CVen min.

DSC_5297-Dele