Systue

Reparasjoner/omsøm/bunad

Jeg vil gjerne gi ting nytt liv eller en lengre levealder. Hvis du har klær liggende som trenger en enkel reparasjon, men ikke har tid eller ønsker om å gjøre det selv, så ta kontakt.

Jeg har gjort en del omsøm på bunader. Det er tydelig at det er et marked for å få endret bunaden i takt med at man selv endrer størrelse. Se egen infoside om bunad.

Søm og redesign

Jeg syr på bestilling. Det kan være klær, vesker osv. Jeg kan sy både av nye stoffer eller redesign. Jeg kan sy etter mønster, men liker også å lage mine egne design. På gallerisiden kan du se et utvalg av ting jeg har laget. Se også utvalget i nettbutikken. Lageret mitt er ikke så stort, men jeg tar gjerne imot bestillinger om du ikke finner det du ønsker. Jeg tilpasser mine produkter til deg og synes det er flott å lage personlige ting.

Redesign produkter kan jeg vanligvis levere i løpet av en uke. Andre produkter vil ta ca 1-2 uker. Noen ganger kan jeg levere på kortere tid, ta kontakt og spør!

For referanser på sømarbeid se referanser søm.

Priser

  • Timepris søm 350 kr inkludert mva.
  • Minstepris sømoppdrag 250 kr inkludert mva.
  • Bytte av glidelås i jakke 650 kr inkludert mva (+ kostnad for glidelås).
  • Bytte av glidelås i jeans 430 kr inkludert mva (+ kostnad for glidelås).
  • Bestillingsvarer kan sys til omtrent samme pris som tilsvarende varer i nettbutikken. Ta kontakt for pristilbud.
  • Lurer du på om jeg kan sy om din bunad eller noe annet, skifte glidelås eller lignende, så ser jeg gjerne på saken uten at det koster deg noe.

Tiltak for å hindre smittespredning

Legg igjen en kommentar