Nyttårshilsen 2018

Hei og godt nyttår!

IMG_20180104_120929_resized_20180104_121056350

Vinteren har virkelig satt inn for alvor her i Kongsberg den siste tida. Jeg synes det er herlig når sola titter inn vinduet mitt på kontoret. Jeg vet at det går mot lysere tider og all snøen gir varierte muligheter for uteliv både for liten og stor.

Vintertida inspirerer meg ofte til strikking. Jeg liker å ha noe «mellom henda» og helst å lage mine egne mønster og modeller. Men det viktigste for meg er gjerne at jeg strikker fordi jeg trenger noe, eller ønsker meg noe i alle fall. Gode strikkavotter er et «must» for meg om vinteren, og nå var alle mine ganske utslitt. IMG_20180108_130322_resized_20180108_010407517Jeg prøver å være flink til å stoppe, men nå var det på tide med et nytt par også. Sønnen min ønsker seg ei ny lue – og på tross av at han har sikkert 6 forskjellige luer, så er det kanskje riktig at han ikke har ei god og varm ei som sitter godt ved ørene. Jeg har sagt at jeg må strikke ferdig vottene først i alle fall. Så nå lurer han på når jeg blir ferdig med vottene…

Jeg har bestemt meg for å satse på et nytt strikkekurs fra slutten av januar. Kurset som jeg hadde i fjor på denne tida var veldig vellykka og jeg ønsker at flere skal få glede seg over å «ta nye steg» i strikkeverden. Kurset går på dagtid fordi jeg erfarer at det er da det er mulig for både meg og andre å få det til. Det passer for nybegynnere, men også for strikkere på alle nivåer. Det er alltid noe nytt å lære. Jeg har mål om at det skal være en hyggelig sosial arena og at alle kan komme med sitt eget ambisjonsnivå. De som har tatt kurs hos meg før og er hjertelig velkommen tilbake. Kjenner du noen du kan anbefale kurset for, så er jeg veldig takknemlig for det. Vil du vite mer om kurset eller dele info med dine venner så finner du kurset som arrangement på Facebook her: https://www.facebook.com/events/138433760172095/ og info og påmelding via nettsiden: http://kvilestein.no/strikkekurs/strikkekurs-formiddagsstrikk-vinter-2018/

I førjulstida så har jeg jobbet med å sy en del gaver. Det er gøy når noen velger å bestille redesigngaver fra Kvilestein. Skal du gi gave til noen, så bestill gjerne noe unikt og miljøvennlig fra systua her. En kikk på nettsida og Facebooksida kan gi noen tips om hva jeg lager, har jeg ikke det du ønsker i nettbutikken, så kan du gjerne bestille ut i fra egne ønsker.

Ellers så opplever jeg at stadig flere kommer til meg med bunader som trenger å sys om. Det er hyggelig å få gode tilbakemeldinger og anbefalinger. Trenger din bunad å justeres før 17. mai, så kom gjerne med den allerede nå.