Redesign kjole

DSC_5328-DeleDa vi var på handletur og kjøpte stoff til jentenes kjoler hadde jeg også en plan om å kjøpe stoff til en kjole til meg. Men jeg fant ikke riktig noe jeg likte. Dermed ble jeg trigga til å prøve å sy en redesign-kjole til meg selv. Jeg måtte leite litt i noen bruktbutikker for å finne noe som passet.
Utgangspunktet var sånn: Tre skjorter/topper i rødt. En mønstrete til overdelen og to ensfargede til skjørtet. De to røde toppene er ikke helt like, men såpass liten forskjell er det at jeg synes det var greit å bruke den ene til forstykke og den andre til bakstykke.
Jeg forkortet skjørtet noen centimeter for å få nok stoff. Jeg måtte også skøyte stoffet litt i bredden, det ble altså en søm midt bak, midt foran og en på høyre side foran.
  Litt tidkrevende arbeid var det, men jeg ble fornøyd med resultatet.