Tiltak for å hindre smittespredning

Jeg har systue hjemme, men har et eget kunderom/prøverom med egen inngangsdør hvor jeg tar imot kunder. Dette rommet bruker ikke familien ellers.

Dersom du vil kjøpe noe som er ferdig sydd, eller skal hente noe som er ferdig, så kan jeg levere dette ved døra mi, og du trenger ikke komme inn hos meg.

Dersom du skal levere syoppdrag som ikke krever prøving, så kan du gjerne komme inn hvis du vil , eller du kan levere i døra. Vi holder avstand til hverandre.

For omsøm av bunader eller annet som krever prøving så benytter vi begge munnbind. Du kan gjerne komme sammen med noen i din husstand som kan hjelpe med måltaking og evt sette nåler slik at jeg ser hva som skal sys inn/ut, mens jeg holder avstand. Eller vi kan gjøre prøvingen på videochat (Messenger/Facetime eller Skype). Du vil nok da også trenge hjelp fra noen i husstanden og du må da selv ha et målebånd og evt noen knappenåler eller sikkerhetsnåler.

Ved henting av ferdig syoppdrag så kan du komme inn og prøve hvis du ønsker, eller du kan hente og prøve hjemme.

Betaling med faktura på e-post eller Vipps.

Mulighet for håndsprit når du kommer, og når du går.

Jeg avlyser avtaler hvis jeg er forkjølet eller syk og jeg stoler på at du ikke kommer til meg hvis du ikke er frisk.