Tiltak for å hindre smittespredning

Fra 12. mars og frem til 14. april har jeg stort sett hatt stopp i levering av nye syoppdrag. Jeg har ikke hatt noen innom for prøving ved levering og jeg har brukt tiden på å gjøre ferdig arbeider som jeg har hatt inne. Nå har jeg ingen oppdrag på vent, og jeg ønsker derfor gjerne å ta imot nye oppdrag. For at dette skal kunne gjennomføres i tråd med myndighetenes intensjoner så forholder jeg meg slik:

  • Dersom du vil kjøpe noe som er ferdig sydd, eller skal hente noe som er ferdig, så kan jeg levere dette ved døra mi, og du trenger ikke komme inn hos meg.
  • Dersom du skal levere syoppdrag som ikke krever prøving, så kan du gjerne komme inn hvis du vil , eller du kan levere i døra. Vi holder avstand til hverandre.
  • For omsøm av bunader eller annet som krever prøving er det to alternativer: Enten kan du komme sammen med noen i din husstand . som kan hjelpe med måltaking og evt sette nåler slik at jeg ser hva som skal sys inn/ut, mens jeg holder avstand. Eller vi kan gjøre prøvingen på videochat (Messenger/Facetime eller Skype). Du vil nok da også trenge hjelp fra noen i husstanden og du må da selv ha et målebånd og evt noen knappenåler eller sikkerhetsnåler.
  • Ved henting av ferdig syoppdrag så kan du komme inn og prøve hvis du ønsker, eller du kan hente og prøve hjemme.
  • Betaling med faktura på e-post eller Vipps.
  • Mulighet for håndvask når du kommer, og når du går.
  • Jeg avlyser avtaler hvis noen i huset er forkjølet/eller syke og jeg stoler på at du ikke kommer til meg hvis du ikke er frisk.