Strikkekurs nybegynner

For tiden holder jeg på med et strikkekurs for
nybegynnere. Kurset går over 3 kvelder.

Det er fortsattIMG_2062-Dele ledige plasser og mulighet for å delta på kver av kurskveldene individuelt.

Datoer: 23. oktober, 6. november, 20. november 2015.

Tid: 3 kurskvelder på fredager kl 19.00-21.30

Passer for:
Ungdommer og voksne som har lyst til å lære å strikke. Enten du aldri har strikket før eller har prøvd uten å føle at du lykkes.

Sted: Hjemme i stua mi – Münstersvei 34, Kongsberg

InnholdIMG_2074-Dele

1. kurskveld 23. oktober:
På første kurskveld vil du lære litt om ulike garntyper og viktige begreper i strikkeverdenen. Du vil få introduksjon til å lese et mønster. Du vil også lære å legge opp masker og strikke rettmasker. Vi skal begynne å strikke en lue som heter “Middagskvil-lua”.

2. kurskveld – 6. november:IMG_2267-Dele
Det forventes at du kan strikke vanlig rettstrikk. Denne kurskvelden vil du lære å strikke vrang-masker, øke og felle. Med disse grunnleggende teknikkene kan du strikke både rettstrikk, vrangbordstrikk, riller og perlestrikk. Vi holder på med å strikke Middagskvil-lua. Du kan få tilsendt oppskrift på e-post når du melder deg på, eller velge et annet prosjekt. Dersom du gjør feil vil vi se på hvordan vi kan rette opp disse. Du får også tips om hva som er lurt å tenke på ved valg av oppskrifter/strikkeprosjekt.

3. kurskveld – 20. november:
Denne kvelden skal vi forsøke å avslutte lua, dra sammen masker, feste tråder og sy sammen med maskesting. Vi repeterer de ulike tingene vi har lært dersom det er behov for det. Alle får individuell veiledning i å starte et nytt prosjekt. Dersom du ønsker veiledning på å komme igang med et strikkeprosjekt og synes det er vanskelig å lese mønster så kan denne kurskvelden være fin for deg.

Pris: 750 kr for hele kurset eller 300 per kurskveld.  inkluderer oppskrift og enkel servering. Utgifter til garn og pinner kommer i tillegg. Dette er introduksjonspris. Normalpris for hele kurset er 1000 kr.

Kursholder: Jeg er kursholder selv. Les mer om meg og firmaet mitt på Om Kvilestein.

Påmelding: På e-post til kvilestein@gmail.com  fram til den aktuelle kurskvelden, så lenge det er ledige plasser.