Nytt strikkekurs begynner snart!

Godt nyttår til deg! Håper du har hatt en fin juletid og er klar for et nytt år! Hva vil du for 2017? Ofte synes jeg dagene kommer og kommer med mange ting som må gjøres. Noen ganger kan det være lurt å stoppe opp litt og tenke over hva som er viktig for meg og hva jeg ønsker å bruke tid på. Nyttår kan jo være en anledning til det. Det trenger ikke handle om de store nyttårsforsettene, men kanskje like gjerne å sette av tid til det som er viktig for deg. En ting jeg har bestemt meg for å sette av tid til er å starte et nytt strikkekurs i januar. Det gleder jeg meg til!img_8752-dele

De som deltok på formiddagskurset i høst var fornøyde og vi hadde mange hyggelige stunder med strikkepinner og barneleik. Ikke alle prosjektene kom helt i mål, noen ganger måtte vi rekke opp litt, men jeg tror alle lærte noe og hadde det hyggelig underveis. Flere av deltakerne snakket om at de gjerne ville bli med på et nytt kurs seinere, og det er jo veldig oppmuntrende å høre.

img_8510-dele

Infoen om det nye kurset ligger på denne siden:

http://kvilestein.no/formiddagsstrikk-januar-2017/