Visjon

Visjon

En KVILESTEIN – Hvilke assossiasjoner gir det deg?
Jeg er veldig glad i å være på tur – så jeg tenker på en stein du finner på vandringen, en sånn en som ligger midt i bakken og gir deg sjansen til å sette rompa ned noen minutter. Se nedover stien, der du kom fra. Se oppover, dit du skal. Og viktigst: Nyte øyeblikket og være tilstede akkurat her og nå.
1. Et hvilested
Eller jeg tenker på ditt eget lykkested. Kanskje en stein i skogen, der du kan lytte til fuglenes kvitter og bladenes sus i vinden… Eller en stein i fjæra, hvor du kan høre bølgene skvulpe mot stranda… Og bare være til, bare være deg, bare være stille.
2. Et lykkested
Et tredje bilde: En stein du legger hodet på for å sove. Hæ? Hvem legger hodet på en stein for å sove? I Bibelen (nærmere bestemt 1. Mosebok 28) kan du lese om Jacob som var på rømmen fordi han hadde lurt til seg noe som tilhørte broren. Han la en stein under hodet da han la seg til å sove for natten. Mens han sover taler Gud til ham i en drøm og gir ham vakre, store løfter. “Se jeg vil være med deg og bevare deg overalt hvor du går.”Når han våkner sier han: “Sannelig, Herren er på dette stedet, og jeg visste det ikke.”
3. Hodepute og Guds nærvær

Jeg drømmer om å ha en hverdag hvor jeg er nær i mitt eget liv. Ikke løper, men vandrer. Har tid til det viktigste. Hvor jeg kan bruke mine evner og talenter. Være hel. Jeg satser på at firmaet mitt skal gi meg sjansen til det, og at KVILESTEIN også kan gi deg en smak av lykke, hvile og Guds nærvær.

Ble dette veldig svevende? Mer konkrete eksempler: Fremme lykken i å lage noe selv. Lykken ved å ta vare på noe som er ødelagt. Hvilen i å ikke skulle passe inn i en jobb jeg ikke passer til.

Legg igjen en kommentar