KURS - reparasjon og redesign

I mars blir det endelig fiksekurs. Jeg inviterer til 3 kvelder med introduksjon til reparasjon og redesign av klær og tekstiler.

Sted: Stua mi i Munstersvei 34

Tid: Tirsdager fra kl 18 til 20.30.

Datoer: 15. mars, 22. mars, 29. mars

Plasser: Maks 10 deltakere, minimum 4.

Du kan bli med på en eller flere kvelder, velg det som passer og det du er interessert i. Rabattpris hvis du velger alle kveldene: 900 kr totalt.

Påmelding ved å fylle ut skjema.

Påmeldingsfrist fredagen før kursdato. Husk at det er begrensa med plass, de første 10 som melder seg på og betaler får plass.

15. mars – REPARASJON for hånd

Kom i gang med enkle reparasjoner av klær og andre tekstiler! Mål for kurset er å gi deg inspirasjon og kunnskap nok til å komme i gang med enkle reparasjoner. Kan du noe fra før, så har du mulighet for å utvide kunnskapen din. Det blir noen enkle utstyrstips – du trenger ikke masse fancy utstyr, det viktigste er nål og tråd. Kurset starter med gjennomgang av noen smarte tips og teknikker for stopping og lapping.

Ta med noen ting som trenger å fikses, tråd, saks og nåler hvis du har. Hva du ønsker å fikse bestemmer du selv, her setter bare fantasien grenser: votter, sokker, jeans, ullskjorte…

Kursholder har noe utstyr til utlån. Det blir instruksjon først, deretter tid til å prøve og få veiledning.

Kursavgift 400 kroner.

22. mars – Fiksekurs/inspirasjonskveld – fiks hva du vil

Kom i gang med enkle reparasjoner eller redesign av klær og andre tekstiler!
Ta med det du vil reparere eller redesigne, egen symaskin eller sysaker for å fikse for hånd. Fritt tema, alle fikser det de ønsker og får veiledning ut i fra der de er! Jeg har noe utstyr til utlån. Det er ikke forberedt instruksjoner for denne kvelden, men jeg bidrar ut i fra spørsmål og aktuelle problemstillinger som dukker opp.
Kursavgift 250 kroner.

29. mars – kurs i REDESIGN

Kom i gang med redesign av klær og andre tekstiler! Mål for kurset er å gi deg inspirasjon og kunnskap nok til å komme i gang med enkel redesign. Kan du noe fra før, så har du mulighet for å utvide kunnskapen din. Det blir tips og inspirasjon til hvordan endre størrelse på klær, tilpasse deler av plagget eller sy noe nytt av gjenbrukstekstiler.
Ta med det du vil redesigne, egen symaskin eller sysaker for å fikse for hånd. Hva du ønsker å redesigne bestemmer du selv.
Kursavgift 400 kroner.