Strikkekurs november-desember 2016

Nå er vi godt i gang med strikkekurs på formiddagstid på onsdager. Det er 5 deltakere på kurset – noen har med barn på kurset, andre kommer alene. Det er gøy å møte nye mennesker over en felles interesse. Deltakerne strikker litt forskjellige prosjekter og får veiledning på det de ønsker å lære. img_8512-dele

Nå planlegger jeg oppstart av et nytt kurs fra november:

Er du gravid, hjemme med barn eller av andre grunner har fri på dagtid så er dette en gylden mulighet til å delta på et strikkekurs.

For hvem:

Deg som er gravid, hjemme med barn eller av andre grunner har fri på dagtid. Ta med babyen på strikkekurset! Kurset er både for deg som aldri har strikket, for deg som har lyst til å lære mer og for deg som bare ønsker et strikkefellesskap. Alle kan lære å strikke, så la deg ikke skremme av at du har negative erfaringer fra tidligere.

IMG_2758-Dele

Innhold:

Dette blir et kurs med mulighet til å utvide dine strikkeferdigheter. Målet er at både store og små skal oppleve et godt fellesskap med strikking. Kursholder vil instruere, forklare og hjelpe alle ut i fra deres eget nivå. Du legger dine mål ut i fra egne interesser og ambisjoner. Det er også rikelig rom for å ta seg av barna.

IMG_3015-DeleAktuelle tema: Legge opp masker, rett- og vrangstrikk, øke og felle masker, avslutte arbeider, montere, valg av garn og pinner, hvordan beregne strikkefasthet, hvordan lese mønster, forskjellige typer mønsterstrikk, strikk med forskjellige farger, rette opp feil og hvordan velge prosjekter ut fra eget nivå.

For nybegynnere anbefaler jeg å starte med å strikke Middagskvil-lua.

Tid:

Hver torsdag kl 11.30-14.00 i perioden 3.november – 8. desember, til sammen 6 kursdager. Det er mulig å delta på bare halvparten av kursdagene.

Sted:

Münstersvei 34. Kursholders private hjem på Gamlegrendåsen, med god plass for leik på gulvet og at babyen kan sove i vogn inne eller ute.

Pris:img_8510-dele

Kr 990,- Inkludert kaffe/te og frukt. Utgifter til pinner og garn kommer i tillegg.
Ønsker du et kortere kurs så er det det er mulig å delta på bare 3 av kursdagene for kr 690,-

Deltakere:

Det stilles forbehold om minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset. Maks antall deltakere er 10.

Kursholder:

Ingeborg Marta Strand, faglærer i kunst- og håndverk, mor til 3, erfaren strikker og eier av Kvilestein.

Påmelding:

På e-post til kvilestein@gmail.com senest 27. oktober. Du får tilsendt faktura som må betales for at påmeldingen skal være godkjent. Påmelding er bindende.

1 kommentar til “Strikkekurs november-desember 2016”

  1. Dette kurset er dessverre avlyst på grunn av manglende påmelding. Nytt kurs settes opp i januar-februar. Se egen side under fanen Strikkekurs.

Kommentarer er stengt.