Strikkekurs nybegynner – høst 2016

Har du lyst til å lære noe nytt? Vil du gjerne bruke hendene dine til å forme vakre og praktiske ting? Har du lyst på en hobby som både er avkopling og utfordringer på samme tid? Ser du misunnelig på dem som kan strikke og ønsker at du kunne få det til?

IMG_2062-DeleJeg er overbevist om at “alle” kan lære å strikke hvis de er motivert for det og får god veiledning. I september starter jeg opp et nytt nybegynnerkurs.

Sjekk også ut barselstrikk-kurset som går på dagtid.

IMG_3015-DeleInnhold:

Lær å strikke fra grunnen av! Du vil lære å legge opp masker (starte), strikke rett og vrang, øke og felle og avslutte arbeider. Med disse grunnleggende teknikkene kan du strikke både rettstrikk, vrangbordstrikk, riller og perlestrikk. Du vil også lære litt om valg av garn og pinner og hvordan du strikker en prøvelapp og beregner strikkefastheten din. Vi ser også på valg av mønster sammen og hjelper deg i gang med noe du ønsker å strikke.

Passer for:

Voksne og ungdommer som har lyst til å lære å strikke. Enten du aldri har strikket før, har prøvd uten å lykkes eller du har glemt gamle kunster.

IMG_2758-Dele

Tid: Tirsdager kl 19.00-21.30, 3 kurskvelder.

Datoer: 20. september, 27. septmber, 11. oktober.

Sted: Hjemme i stua mi – Münstersvei 34, Kongsberg

Pris: 990,- inkluderer oppskrift. Utgifter til garn og pinner kommer i tillegg.

Kursholder: Ingeborg Marta Strand

Påmelding: På e-post til kvilestein@gmail.com eller via nettbutikken på www.kvilestein.no innen 15. september.

Påmelding godkjennes ved betaling og er bindende. Det stilles forbehold om minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset. Maksimum antall deltakere er 12.

IMG_2761-Dele

 

 

1 kommentar til “Strikkekurs nybegynner – høst 2016”

  1. Dette kurset ble dessverre avlyst på grunn av manglende påmelding. Har du lyst til å delta på strikkekurs? Send en e-post til kvilestein@gmail.com og fortell litt om hva du ønsker å lære og når det passer for deg å gå på kurs, så ser jeg om det er grunnlag for å prøve å sette opp et nytt kurs.

Kommentarer er stengt.