Strikkekurs formiddagsstrikk vinter 2018

IMG_20180104_120929_resized_20180104_121056350

Vinteren er her for alvor, med masse snø og tid for luestrikk og vottestrikk og barselstrikk og kose-seg-ved-peisen-strikk… Eller hva synes du? Jeg er i alle fall klar for et nytt strikkekurs og håper du har lyst til å bli med!

For hvem:

Et kurs for deg som har fri på dagtid! Kurset er både for deg som aldri har strikket, for deg som har lyst til å lære mer og for deg som bare ønsker et strikkefellesskap. Alle kan lære å strikke, så la deg ikke skremme av at du har negative erfaringer fra tidligere. Er du hjemme med barn? Ta med babyen/barnet ditt på strikkekurset!

Innhold:

Dette blir et kurs med mulighet til å utvide dine strikkeferdigheter. Målet er at både store og små skal oppleve et godt fellesskap med strikking. Kursholder vil instruere, forklare og hjelpe alle ut i fra deres eget nivå. Du legger dine mål ut i fra egne interesser og ambisjoner. Det er også rikelig rom for å ta seg av barna.

IMG_3015-DeleAktuelle tema: Legge opp masker, rett- og vrangstrikk, øke og felle masker, avslutte arbeider, montere, valg av garn og pinner, hvordan beregne strikkefasthet, hvordan lese mønster, forskjellige typer mønsterstrikk, strikk med forskjellige farger, strikke votter, sokker, lue, genser (eller noe helt annet), rette opp feil og hvordan velge prosjekter ut fra eget nivå. Kanskje noen også har lyst til å lære litt om å lage egne mønster?

For nybegynnere anbefaler jeg å starte med å strikke Middagskvil-lua. Har du lyst på en et enkelt, men litt mer utfordrende prosjekt vil du kanskje strikke ei lue eller en hals med flettestrikk, som denne: IMG_20180104_120752_resized_20180104_121056811

For valg av andre prosjekter veileder jeg på e-post før og underveis i kurset.

Tid:

Hver onsdag kl 12.00-14.30 i perioden 31. januar – 14. mars, unntatt vinterferie 28. februar. Til sammen 6 kursdager. Det er mulig å delta på bare 3 eller 4 kursdager til redusert pris. Velg selv de datoene du ønsker i påmeldingen.IMG_2758-Dele

Sted:

Münstersvei 34. Kursholders private hjem på Gamlegrendåsen, med god plass for leik på gulvet og at babyen kan sove i vogn inne eller ute.

Pris:img_8510-dele

Kursavgift inkluderer kaffe/te og frukt på hver kursdag og veiledning på e-post før og underveis i kurset. Utgifter til pinner og garn kommer i tillegg.

Pris for hele kurset: 1250 kroner.
Pris for 4 kursdager: 990 kroner.
Pris for 3 kursdager: 850 kroner.

Deltakere:

Det stilles forbehold om minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset. Maks antall deltakere er 10 per kursdag.

Kursholder:

Ingeborg Marta Strand, faglærer i kunst- og håndverk, mor til 3, erfaren strikker og eier av Kvilestein.

Påmelding:

For å melde deg på må du fylle ut påmeldingsskjemaet. Du får tilsendt faktura som må betales for at påmeldingen skal være godkjent. Påmelding er bindende og innbetalt kursavgift refunderes ikke. Påmeldingsfrist er 24. januar. Dersom kurset blir fulltegnet vil de som betaler først få kursplassen.

Se hvem som er interessert og meld gjerne din interesse på facebookarrangementet for kurset: https://www.facebook.com/events/138433760172095/

Ta kontakt dersom du har problemer med påmeldingsskjema eller du har andre spørsmål: kvilestein@gmail.com.