Strikkekurs formiddagsstrikk høsten 2017

IMG_8752-Dele

For hvem:

Et kurs for deg som har fri på dagtid! Kurset er både for deg som aldri har strikket, for deg som har lyst til å lære mer og for deg som bare ønsker et strikkefellesskap. Alle kan lære å strikke, så la deg ikke skremme av at du har negative erfaringer fra tidligere. Er du hjemme med barn? Ta med babyen/barnet ditt på strikkekurset!

Innhold:

Dette blir et kurs med mulighet til å utvide dine strikkeferdigheter. Målet er at både store og små skal oppleve et godt fellesskap med strikking. Kursholder vil instruere, forklare og hjelpe alle ut i fra deres eget nivå. Du legger dine mål ut i fra egne interesser og ambisjoner. Det er også rikelig rom for å ta seg av barna.

IMG_3015-DeleAktuelle tema: Legge opp masker, rett- og vrangstrikk, øke og felle masker, avslutte arbeider, montere, valg av garn og pinner, hvordan beregne strikkefasthet, hvordan lese mønster, forskjellige typer mønsterstrikk, strikk med forskjellige farger, rette opp feil og hvordan velge prosjekter ut fra eget nivå.

For nybegynnere anbefaler jeg å starte med å strikke Middagskvil-lua. For valg av andre prosjekter veileder jeg på e-post før og underveis i kurset.

Tid:

Hver torsdag kl 12.00-14.30 i perioden 21. september – 2. november, unntatt høstferie 5. oktober. Til sammen 6 kursdager. Det er mulig å delta på bare 3 eller 4 kursdager til redusert pris. Velg selv de datoene du ønsker. IMG_2758-Dele

Sted:

Münstersvei 34. Kursholders private hjem på Gamlegrendåsen, med god plass for leik på gulvet og at babyen kan sove i vogn inne eller ute.

Pris:img_8510-dele

Kursavgift inkluderer kaffe/te og frukt på hver kursdag og veiledning på e-post før og underveis i kurset. Utgifter til pinner og garn kommer i tillegg.

Pris for hele kurset: 1250 kroner.
Pris for 4 kursdager: 990 kroner.
Pris for 3 kursdager: 850 kroner.

Deltakere:

Det stilles forbehold om minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset. Maks antall deltakere er 10.

Kursholder:

Ingeborg Marta Strand, faglærer i kunst- og håndverk, mor til 3, erfaren strikker og eier av Kvilestein.

Påmelding:

For å melde deg på må du fylle ut påmeldingsskjemaet. Du får tilsendt faktura som må betales for at påmeldingen skal være godkjent. Påmelding er bindende og innbetalt kursavgift refunderes ikke. Påmeldingsfrist er 14. september. Dersom kurset blir fulltegnet vil de som betaler først få kursplassen.

Ta kontakt dersom du har problemer med påmeldingsskjema eller du har andre spørsmål: kvilestein@gmail.com.