Barselstrikk – strikkegruppe på dagtid – høsten 2016

Er du gravid, hjemme med barn eller av andre grunner har fri på dagtid så er dette en unik mulighet til å delta på et strikkekurs.

Sjekk også ut nybegynnerkurset som går på kveldstid.

strikkekurs barsel (2)Innhold:

Dette blir en gruppe med mulighet til å utvide dine strikkeferdigheter. Målet er at både store og små skal oppleve et godt fellesskap med strikking. Kursholder vil instruere, forklare og hjelpe alle ut i fra deres eget nivå. Du legger dine mål ut i fra egne interesser og ambisjoner. Det er også rikelig rom for å ta seg av barna.

Aktuelle tema: Legge opp masker, rett- og vrangstrikk, øke og felle masker, avslutte arbeider, montere, valg av garn og pinner, hvordan beregne strikkefasthet, hvordan lese mønster, forskjellige typer mønsterstrikk, strikk med forskjellige farger, rette opp feil og hvordan velge prosjekter ut fra eget nivå.

For hvem:

Deg som er gravid, hjemme med barn eller av andre grunner har fri på dagtid. Ta med babyen på strikkekurset! Kurset er både for deg som aldri har strikket, for deg som har lyst til å lære mer og for deg som bare ønsker et strikkefellesskap. Alle kan lære å strikke, så la deg ikke skremme av at du har negative erfaringer fra tidligere.

IMG_2758-Dele

Tid:

Hver onsdag kl 12-14.30 i perioden 21. september til 3. november (unntatt høstferie 6. oktober) til sammen 6 kursdager.

Sted:

Münstersvei 34. Kursholders private hjem på Gamlegrendåsen, med god plass for leik på gulvet og at babyen kan sove i vogn inne eller ute.

Pris:

990,- Inkludert kaffe/te og frukt. Utgifter til pinner og garn kommer i tillegg.

Deltakere:

Det stilles forbehold om minimum 4 deltakere for å gjennomføre kurset. Maks antall deltakere er 10.

IMG_2760-DeleKursholder:

Ingeborg Marta Strand, faglærer i kunst- og håndverk, mor til 3, erfaren strikker og eier av Kvilestein.

Påmelding:

På e-post til kvilestein@gmail.com snarest mulig. Påmeldingsfristen er gått ut, men siden jeg gjerne vil ha med så mange som mulig, så tar jeg imot påmeldinger så lenge det er plass. Påmelding godkjennes ved betaling og er bindende.

Sammen med påmeldingen sendes deltakerskjemaet. Det fylles ut på nett her.