En rose kan lappe på litt av hvert…

…for kjærligheten skjuler en mengde synder (1. Peter 1,8)

Du kjenner sikkert til hvordan en ustrategisk plassert flekk kan ødelegge et ellers så fint klesplagg. Og hva gjør du da?IMG_8811-DeleDenne etasjekjolen i rosa og hvitt var en av favorittkjolene til min eldste datter. Begge jentene mine elsker kjoler og skjørt med etasjer eller kapper. Det virker som om det er noe magisk tiltrekkende med dette konseptet. Ser du flekken på høyre overdel? Den var meget ustrategisk plassert i forhold til hvor synlig den var. Men samtidig var jo dette et meget passende sted å pynte opp litt for å skjule flekken. IMG_8816-DeleJeg fant fram et bomullsgarn og en heklekrok og laget en dobbel rose som jeg sydde pent på over flekken, og dermed var kjolen så god som ny og lillesøster gledet seg stort over å få arve den!

IMG_8814-Dele