Tjenester

Her er litt av det Kvilestein kan tilby:

Søm og redesignIMG_5296-Dele

Jeg syr på bestilling. Det kan være klær, vesker osv. Jeg kan sy både av nye stoffer eller redesign. Jeg kan sy etter mønster, men liker også å lage mine egne design. På gallerisiden kan du se et utvalg av ting jeg har laget. Se også utvalget i nettbutikken. Lageret mitt er ikke så stort, men jeg tar gjerne imot bestillinger om du ikke finner det du ønsker. Jeg tilpasser mine produkter til deg og synes det er flott å lage personlige ting.

Redesign produkter kan jeg vanligvis levere i løpet av en uke. Andre produkter vil ta ca 1-2 uker. Noen ganger kan jeg levere på kortere tid, ta kontakt og spør!

For referanser på sømarbeid se referanser søm.

Reparasjoner/omsøm/bunad

Jeg vil gjerne gi ting nytt liv eller en lengre levealder. Hvis du har klær liggende som trenger en enkel reparasjon, men ikke har tid eller ønsker om å gjøre det selv, så ta kontakt.

Jeg har gjort en del omsøm på bunader. Det er tydelig at det er et marked for å få endret bunaden i takt med at man selv endrer størrelse. Se egen infoside om bunad.

Kurs og inspirasjonstrikkekveld 1

Høsten 2015 arrangerte jeg mitt første strikkekurs. Det var et nybegynnerkurs over 3 kvelder. Jeg ønsker å ha flere strikkekurs og kan også holde heklekurs. Jeg har også arrangert strikkekvelder hvor det er åpent for å komme med sine egne prosjekter og få veiledning og inspirasjon.

Vinteren 2016 arrangerte jeg et vinterferiekurs for barn med kreative aktiviteter både inne og ute. Det var god deltakelse på kurset og det var gøy å gjennomføre.

Jeg har også hatt inspirasjonsoppdrag for grupper som ønsker kreativ inspirasjon og gir gjerne et tilbud til grupper som ønsker dette.

IMG_9097-DeleTa kontakt hvis du er interessert i kurs eller inspirasjon, så kan jeg gi et tilbud eller holde deg orientert når jeg planlegger kurs.

I bloggen kan du finne masse kreativ inspirasjon og se ting jeg har laget.

På Facebooksiden min, https://www.facebook.com/kvilestein deler jeg flere kreative- og bærekraftige tips.

Priser

  • Timepris søm 325 kr inkludert mva.
  • Minstepris sømoppdrag 225 kr inkludert mva.
  • Bytte av glidelås i jakke 625 kr inkludert mva (+ kostnad for glidelås).
  • Bytte av glidelås i jeans 410 kr inkludert mva (+ kostnad for glidelås).
  • Bestillingsvarer kan sys til samme pris som tilsvarende varer i nettbutikken. Ta kontakt for pristilbud.
  • Lurer du på om jeg kan sy om din bunad eller noe annet, skifte glidelås eller lignende, så ser jeg gjerne på saken uten at det koster deg noe.

Legg igjen en kommentar